i
More info?See FAQ
Interested?
Keep updated!

Het balkon is terug en groter dan ooit!

Balkons worden het bepalende kenmerk van opkomende architectuur en hetzelfde geldt voor Wonderwoods.

 

De lockdown van het coronavirus heeft de mensen die in appartementen wonen hard getroffen. Vooral in het centrum van de stad is een balkon het beste wat je kunt hebben als je toch nog van de natuur wilt genieten. Een balkon kan een appartement eenvoudig veranderen van een kooi in een royale doos door simpel je deur(en) al open te gooien. Het belangrijkste voordeel van een balkon is niet alleen de extra ruimte die het biedt, maar ook het gemak om te genieten van het buitenleven wanneer het jou schikt.

 

In Wonderwoods heeft elk appartement zijn eigen weelderige hemeltuin; zo noemen we onze balkons.

Balcony-2

Een balkon is een geweldige plek om om gasten op te ontvangen en om borrels, etentjes of bijeenkomsten op te organiseren.

 

Onderzoek heeft aangetoond dat tijd buiten doorbrengen uw immuunsysteem ten goede kan komen, het gezichtsvermogen kan verbeteren, stress kan verminderen en creativiteit kan vergroten! Nog meer redenen nodig om het buitenleven te omarmen?

 

Hoewel je de hele dag omringd bent door weelderig groen kunt je zelf potplanten toevoegen en jouw hemeltuin opfleuren, dit neemt niet eens veel ruimte in beslag. Wij geloven dat een balkon mensen verbindt met de buitenwereld.

 

Het interieur dat matcht met het exterieur zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt en in contact bent met de natuur. Dat is immers (of: namelijk) de essentiële bron van ons welzijn.

 

Een balkon jouw kleine toevluchtsoord en – wellicht ontsnapping – aan de drukke wereld van vandaag.

MORE STORIES

Henkel kiest voor Wonderwoods Utrecht als nieuw hoofdkantoor

Henkel kiest voor Wonderwoods Utrecht als nieuw hoofdkantoor Utrecht, 24 juni 2024 – Wonderwoods, de iconische groene kantoortoren in het..

Read more

Wonderwoods nu hoogste groene gebouw van Nederland

Wonderwoods nu hoogste groene gebouw van Nederland G&S& nadert voltooiing eerste project Utrechtse Beurskwartier Utrecht, 26 januari 2024 – Het..

Read more

Wonderwoods uitgeroepen tot het beste Mixed-Use project van Nederland

Wonderwoods uitgeroepen tot het beste Mixed-Use project van Nederland  Op 2 december 2021 is Wonderwoods namens de European Property Awards..

Read more

Lancering van RE\DEFINE Real Estate

Gezonde en veilige gebouwen met REDEFINE Real Estate. Na COVID-19 wordt de wereld nooit meer hetzelfde. Gezondheid staat vanaf nu..

Read more