i
More info?See FAQ
Interested?
Keep updated!

Groene retail.

Jouw kans in Wonderwoods.

Scroll en ontdek

INTRODUCTIE

Groene retail / horecaruimtes in het kloppende hart van Utrecht

Wonderwoods is een landmark dat de voordelen van gezond leven propageert en is daarmee een grote stap voorwaarts in het internationale streven om mensen gezonder te krijgen. Wonderwoods heeft de kans zichzelf internationaal op de kaart te zetten. De stoere ingetogen architectuur van architect Stefano Boeri in contrast met de elegante transparante vormen van Roberto Meyer van MVSA zal wereldwijd de aandacht trekken.

Gezonder leven, door innovatief bouwen, een slimme stad van de toekomst. Een duurzaam, kwalitatief hoogstaand bouwwerk is bovendien aantrekkelijk voor bedrijven die immers op jacht zijn naar toptalent.

Dit schitterende mixed-use project verenigt wonen, werken, winkelen, bewegen en (culinair) recreëren in één dynamische omgeving. Grijp nu je kans en huur een van de laatste beschikbare retailunits, een unieke gelegenheid om jouw bedrijf te laten bloeien.

Wonderwoods, bekroond tot ‘Best Mixed Use Project Development’ in zowel Nederland als Europa in 2021, herintroduceert de natuur in de stad. Gelegen in het hart van het Central Business District van Utrecht, biedt Wonderwoods ruim 15.000 m² aan ultramoderne kantoorruimte, 419 stijlvolle woningen, een high-end sportschool, een dakpark, restaurant op hoogte en ruimte voor retail en horeca op de begane grond.


Het naastgelegen Jaarbeurs, het Beatrix Theater, Kinepolis bioscoop en talrijke nabijgelegen kantoren trekken dagelijks een groot aantal bezoekers en passanten, wat zorgt voor een continue stroom potentiële klanten voor de exclusieve retailunits.

LOCATIE

Wonderwoods ligt naast het pas verbouwde Utrecht Centraal Station – hét ov-knooppunt in Nederland – waar treinen, bussen en trams naadloos op elkaar aansluiten voor reizen door het hele land en daarbuiten. Luchthaven Schiphol ligt op slechts 30 minuten afstand.

Utrecht

Deze bruisende stad met historisch centrum, pittoreske grachten en een wirwar van middeleeuwse straatjes ligt in het hart van Nederland. Een plek waar ideeën, innovatie en inventiviteit, hard werken en hoogtepunten samenkomen: authentiek Nederlands en toch internationaal. Een stad ook die Gezond Stedelijk Leven actief stimuleert. 

Beurskwartier

Deze nieuwe wijk is een eigentijds duurzaamheidsmodel met zijn parken en ontspannende groene ruimtes, kunst en cultuur: creatief en dynamisch. Het betreft daarnaast een overwegend autovrije zone. Wonderwoods ligt op steenworp afstand van de Jaarbeurs in het Beurskwartier, op korte loopafstand van het historische centrum.

utrecht_slider_01
Wonderwoods
utrecht_slider_02
Mariaplaats
Specificaties

Via de Moreelsebrug loop je zo naar de Mariaplaats. Een van de bekendste pleinen in Utrecht. De Mariaplaats kent veel leuke restaurantjes en conceptstores. Via de Zadelstraat de oudste bestrate winkelstraat in Utrecht loop je zo naar de Dom.

utrecht_slider_03
TivoliVredenburg
Specificaties

Eén gebouw, vijf concertzalen, alle genres en voor iedereen dat is TivoliVredenburg. Al jaren een begrip in Utrecht. Ga naar het concert van je favoriete artiest, dans tot in de late uurtjes of geniet gewoon van een drankje in café 'Het Gegeven Paard'.

utrecht_slider_04
De Neude
Specificaties

Terrasjes in Utrecht, je hebt er ontelbaar veel van. Wie Utrecht kent, kent de Neude. Dit plein kenmerkt zich door de talloze leuke restaurants en café. Zin in een heerlijk glas wijn? Neem eens een kijkje bij Wijncafé Lefebvre of loop eens langs de nieuwe food market in Post Utrecht.

utrecht_slider_05
Winkel van Sinkel
Specificaties

De Winkel van Sinkel is vandaag de dag nog steeds een indrukwekkend neoclassicistisch gebouw. Het was in de 19e eeuw de allereerste winkelgalerij van Nederland. Tegenwoordig is het bijzondere pand een grand café waar het van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat goed vertoeven is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, lunch of een diner in het grand café. In de late uurtjes gaan de tafels opzij en sta je ineens in de Nachtwinkel: een mooie locatie om lekker uit je dak te gaan.

utrecht_slider_06
Moreelsebrug
Specificaties

De Moreelsebrug is een fiets- en voetgangersbrug op steenworp afstand van Wonderwoods die het verbindt met de historische binnenstad van Utrecht en de iconische Mariaplaats.

utrecht_slider_07
De Dom /
Dom Tower
Specificaties

Het icoon van Utrecht. Deze prachtige kerktoren uit het jaar 1382 is vanuit de hele stad te zien, en bepaalt al honderden jaren de skyline van Utrecht. De Domtoren biedt een adembenemend uitzicht over de stad beklim de 465 traptreden en zie Wonderwoods liggen. Het zal een adembenemend uitzicht zijn.

utrecht_slider_08
Utrecht Central Station
Specificaties

Met meer dan 90 winkels is Hoog Catharijne een van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Het winkelcentrum ligt in het hart van Utrecht en verbindt het historische centrum met Utrecht Centraal, het centraal station van Utrecht. Het is het grootste en drukste treinstation van Nederland.

utrecht_slider_09
Croeselaan
Specificaties

De Croeselaan is een van de meest duurzame straten van Nederland. Het biedt groen en voldoende ruimte voor fietsers en voetgangers waardoor de laan schoner, gezonder en aangenamer wordt.

utrecht_slider_10
Kinepolis
Specificaties

Kinepolis is een van de grootste bioscopen van Nederland. Het heeft 14 zalen en 3200 zitplaatsen. Voor wie na een bezoek aan een film nog steeds honger heeft, gaat naar Speijs, het restaurant van de Jaarbeurs. Een echte aanrader!

utrecht_slider_11
Jaarbeursplein
Specificaties

Jaarbeursplein vormt het gezicht van het nieuwe Utrecht. Vitaal, grootstedelijk en zeer dynamisch. Een plek waar Utrecht zich laat zien en waar bewoners en bezoekers kunnen proeven van de nieuwe stad. Groen, duurzaam en mooi.

utrecht_slider_12
Galaxy Tower
Specificaties

Dit is een 92 meter hoge toren met een ondergrondse parkeergarage en op de eerste verdiepingen een luxe Amrâth Hôtel met 266 kamers, twee restaurants, drie vergaderzalen, sauna, zwembad en een fitnesscentrum. Op de bovenliggende verdiepingen worden 317 appartementen gebouwd.

previous arrow
next arrow

Ready to retail?

Neem vandaag nog contact op met onze makelaars op voor meer informatie.

Brecheisen Bedrijfsmakelaars

Marco van Diggelen

+31 (0) 6 51 93 79 83

www.brecheisenbedrijfsmakelaars.nl

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Marco van Diggelen +31 (0) 6 51 93 79 83 www.brecheisenbedrijfsmakelaars.nl