i
More info?See FAQ
Interested?
Keep updated!

KENNISMAKING WOODY

Woody is onze schattige mascotte.

Niemand is zo enthousiast over Wonderwoods als Woody. Lang geleden verlieten veel vogels de stad nadat talloze bomen waren omgehakt om plaats te maken voor huizen en kantoorpanden. Maar binnenkort vliegen ze terug.

Mijn vogelvrienden en ik kunnen niet wachten om naar het verticale bos van Utrecht te verhuizen en vrienden te maken met de mensen en andere wezens die daar leven.

– Woody de Boomklever.

Lees verder en kom meer te weten over Woody en zijn vrienden. Over hoe een tsjilp hen ertoe bracht de reis van hun leven te maken naar dit grote bos in de lucht …

Ontmoet Woody’s vrienden.

VERHAALTJESTIJD

De Avonturen van Woody de Boomklever.

De Avonturen van Woody de Boomklever vertelt het verhaal van Woody en zijn vogelvrienden terwijl ze zich voorbereiden hun huis in een nationaal park te verlaten en terug te vliegen naar de stad. 

Ontdek hoe Woody zijn beste vriend, merel Billy, helpt om zijn hoogtevrees te overwinnen die hij opliep toen hij als baby per ongeluk uit zijn nest viel en – plop! – op zijn billen landde.

VERHAALTJES TEID

Zit je comfortabel?
Laten we dan beginnen…

Haal je exemplaar van De Avonturen van Woody de Boomklever

Wil je een exemplaar van dit kinderboek in handen krijgen? Houd onze sociale media dan in de gaten. Eens in de zoveel tijd maken we bekend wanneer er een beperkt aantal exemplaren beschikbaar komt in het Stadskantoor Utrecht.