i
More info?See FAQ
Interested?
Keep updated!

FAQ

Wonderwoods is meer dan alleen een gebouw.

 

Het wordt een groene oase waar alle aspecten van het leven samenkomen: wonen, werken, cultuur, vrije tijd, eten en drinken. 

Naast de woningen en kantoren voor de bedrijven van de toekomst is er ruimte voor diverse voorzieningen:

Op de begane grond komt Nowhere: Europa’s eerste centrum gewijd aan immersieve digitale kunst. Ook is er op de begane grond ruimte voor diverse gezonde (horeca)voorzieningen, zoals een juice bar, of bijvoorbeeld een sportschool of een yogastudio. Een healthy food concept restaurant op de zevende verdieping met een prachtig dakpark en het knooppunt Verticaal Bos: een inspirerende plek over de werking van het Wonderwoods Verticaal Bos en het delen van resultaten over dit unieke project.

In de Wonderwoods parkeergarage wordt een duurzaam mobiliteitsknooppunt gebouwd. Wonderwoods wil autodelen en andere mobiliteitsoplossingen stimuleren. Zo kunnen bewoners gebruik maken van e-bikes, e-scooters en e-cars. Al deze vormen van vervoer komen samen in een app waarin je gemakkelijk kunt plannen, boeken en betalen!  Ook zijn er (beperkte) mogelijkheden om een parkeerplaats te huren. De meest gebruikte vorm van vervoer bij Wonderwoods zijn fietsen: de gezondste manier van reizen. Er worden daarom royale fietsparkeervoorzieningen gerealiseerd. Op de begane grond komt een fietsenstalling speciaal voor de bewoners. De andere fietsenstalling zal bestemd zijn voor de bezoekers van Wonderwoods. In de lobby komt een servicemanager die de bewoners verschillende diensten zal aanbieden.

In Wonderwoods worden circa 160 koopwoningen en circa 250 huurwoningen gerealiseerd.

In Wonderwoods komt een zeer divers aanbod koopwoningen van suites tot 4-kamerappartemnten en van 2-kamerappartementen tot penthouses.

Alle woningen worden voorzien van een buitenruimte, afhankelijk van het type woning is het een (of meerdere balkon(s) en/of terras(sen).

De prognose van de start bouw is op dit moment gepland voor Q3/Q4 2020.

Het moment van opleveren hangt samen met het moment van de start bouw. Uitgaande van start bouw in Q3/Q4 2020, is de verwachte oplevering Q4 2023 .

De huurwoningen zijn eigendom van a.s.r. real estate namens het ASR Dutch Core Residential Fund. Informatie over de verwachte start datum verhuur en over het inschrijven als geïnteresseerde is te vinden op: https://www.hureninwonderwoods.nl

De verkoop is nu nog in voorbereiding, dus de start verkoop datum is nog niet bekend. Zodra dit bekend wordt, zal dit o.a. via de nieuwsbrief worden gemeld. 

 

Klik hier  voor het inschrijven voor deze nieuwsbrief om zo op de hoogte te blijven van o.a. de start verkoop van Wonderwoods!

 

Wonderwoods wordt gebouwd op grond van de gemeente Utrecht welke in erfpacht (eeuwigdurend) zal worden uitgegeven.  De afkoop van deze eeuwigdurende erfpachtcanon zit al inbegrepen in  de v.o.n. prijs van de koopwoningen.

Een deel van de huurwoningen zullen in het middensegment worden verhuurd. De hoogte van de huurprijzen zijn op dit moment nog niet vastgesteld. Voor meer informatie over de huurwoningen, klik hier: https://www.hureninwonderwoods.nl/.

Wonderwoods komt in het nieuwe Beurskwartier waar gezond stedelijk leven centraal staat en het Centraal Station Utrecht is om de hoek. Vanuit die gedachte zal er gekozen worden voor “Next Urban Mobility”  waar bewoners van Wonderwoods makkelijk gebruik van kunnen maken! 

 

Next Urban Mobility bestaat niet alleen uit een fysieke mobilteitshub in de onderliggende parkeergarage van Wonderwoods met deel e-bikes, e-scooters en e-cars,  maar ook de mobiliteitskaart voor openbaar vervoer behoort tevens tot de mogelijkheden. Al deze vormen van vervoer komen samen in een app waarin je kunt plannen, boeken en betalen! Tevens zijn er (beperkte) mogelijkheden voor het huren van een parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage.

HUUR OF KOOP

Ontdek je plek in een wondere wereld vol flora en fauna. Ontspan, kom tot rust en geef je over aan het ritme van de natuur.