i
More info?See FAQ
Interested?
Keep updated!

Wonderwoods uitgeroepen tot het beste Mixed-Use project van Nederland

 
Op 2 december 2021 is Wonderwoods namens de European Property Awards uitgeroepen tot beste Mixed-Use project van Nederland.
 
The European Property Awards organiseerde op 2 december een virtuele ceremonie om alle winnaars in de verschillende categorieën bekend te maken. Vijf andere Nederlandse projecten streden om de prijs van de categorie Mixed-Use voor Nederland. De European Property Awards worden beoordeeld door een onafhankelijke jury van meer dan 80 deskundigen uit de sector. Bij de jurering ligt de nadruk op ontwerp, kwaliteit, service, innovatie, originaliteit en inzet voor duurzaamheid.
 
‘De European Property Award is een wereldwijd gerenommeerde prijs. Het is altijd geweldig om erkenning te krijgen voor een project waar je met het team en alle extern betrokkenen met zoveel liefde en passie aan werkt. Voor ons is Wonderwoods veel meer dan enkel een gebouw. Wij brengen een stukje biodiversiteit terug naar de stad en laten de mensen weer in contact komen met de natuur. Het is onze ambitie als voorbeeld te dienen voor andere steden’  – Ivo Taal, Senior Developer bij G&S Vastgoed
 
MORE STORIES

Henkel kiest voor Wonderwoods Utrecht als nieuw hoofdkantoor

Henkel kiest voor Wonderwoods Utrecht als nieuw hoofdkantoor Utrecht, 24 juni 2024 – Wonderwoods, de iconische groene kantoortoren in het..

Read more

Wonderwoods nu hoogste groene gebouw van Nederland

Wonderwoods nu hoogste groene gebouw van Nederland G&S& nadert voltooiing eerste project Utrechtse Beurskwartier Utrecht, 26 januari 2024 – Het..

Read more

Wonderwoods uitgeroepen tot het beste Mixed-Use project van Nederland

Wonderwoods uitgeroepen tot het beste Mixed-Use project van Nederland  Op 2 december 2021 is Wonderwoods namens de European Property Awards..

Read more

Lancering van RE\DEFINE Real Estate

Gezonde en veilige gebouwen met REDEFINE Real Estate. Na COVID-19 wordt de wereld nooit meer hetzelfde. Gezondheid staat vanaf nu..

Read more