i
More info?See FAQ
Interested?
Keep updated!

INTRODUCTIE

Green at heart.

Wonderwoods is meer dan enkel een gebouw. The Boutique Offices bieden flexibele en lichte kantoorvloeren, die elk op verschillende wijze, in connectie staan met het groen en dat slechts op steenworp afstand van Utrecht Central Station. Via de Jaarbeursboulevard loop je zo naar de entreehal van Wonderwoods.

Naast de reguliere entree beschikt Wonderwoods ook nog over een aparte 24/7 entree.

The Boutique offices liggen in de toren van MVSA Architect en zijn verdeelt over 11 verdiepingen (570 m2 tot 3.200 m2).

QUALITY ATTRACTS QUALITY

Door jouw werknemers volledig met natuur te omringen, verbetert hun gezondheid en welzijn aanzienlijk. Ook de productiviteit en creativiteit nemen toe. 

 

The Boutique Offices zijn ontworpen volgens de RE\DEFINE filosofie; een nieuwe standaard voor veilige, gezonde en productieve kantoren. De kantoren hebben veel al toegang tot groen middels terrassen, wintertuinen met te openen geveldelen of atria. Deze specials zullen niet teleurstellen.

BEYOND BUSINESS

A vibrant destination

Heel even een kleine pauze inlassen tussen werkuurtjes? Bezoek Nowhere, Europa’s eerste Digital Art centre. Of een vergadering buiten de stad? Groene mobiliteit is hier! Van e-cars tot e-bikes, Wonderwoods heeft het allemaal. Je kunt gemakkelijk een e-bike beneden reserveren in slechts een paar klikken om files en parkeerkosten te vermijden.

Zin om te sporten na het werk? Wonderwoods heeft zelfs een sportschool. Of neem jouw zakelijke klanten mee voor een unieke rooftop ervaring op de 7e verdieping terwijl je geniet van een heerlijke lunch met prachtig uitzicht over de stad.

previous arrow
56_s3_cam001 - test
123-20190130-c04
30_s7_cam04_2 - test
Nowhere
next arrow

RE\DEFINE your workspace

RE\DEFINE is een overtuiging over het creëren van een gezonde, veilige en productieve werkomgeving en wordt voor het eerst geïmplementeerd in Wonderwoods.

 

Met RE\DEFINE willen we een gelukkige en gezonde kantooromgeving creëren om mensen ten alle tijden naar kantoor te laten komen, gedreven door de wens om samen te zijn. Omdat we er sterk van overtuigd zijn dat dit het beste is voor een bedrijf. We denken niet in beperkingen maar zien juist kansen om kantoren gezond en toekomstbestendig te maken.

Klik hier voor meer informatie. 

LOCATIE

Wonderwoods ligt naast het pas verbouwde Utrecht Centraal Station – hét ov-knooppunt in Nederland – waar treinen, bussen en trams naadloos op elkaar aansluiten voor reizen door het hele land en daarbuiten. Luchthaven Schiphol ligt op slechts 30 minuten afstand.

Utrecht

Wonderwoods ligt dan ook in het hart van Utrecht, op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station. Het ligt op de hoek van de Jaarbeursboulevard en de Croeselaan, recht tegenover het Beatrix Theater. 

Beurskwartier

Wonderwoods wordt het icoon van het Beurskwartier; de nieuwste wijk van Utrecht die nu nog in ontwikkeling is. Het wordt een metropolitaans gebied waar Healthy Urban Living en duurzaamheid centraal staan. Niet zo gek dat Wonderwoods er deel van uit maakt!

CONTACT

Klaar om jouw bedrijf een groene boost te geven?

Huur vandaag nog in deze ‘living landmark"! Wonderwoods zal naar verwachting eind 2023 haar deuren openen. Neem contact op met onze makelaars en zij helpen je graag verder!

CBRE 

Jardo Verheugd

Jardo.Verheugd@cbre.com

+31 30 635 22 11  

Pieter Hofste
Pieter.Hofste@cbre.com
+31 (0)30 635 2211

JLL

Barthold Van Hasselt

barthold.vanhasselt@eu.jll.com

+31 (0)6 204 231 86

Bas van Baalen

bas.vanbaalen@eu.jll.com

+31 (0)6 234 856 11